EU PROJEKT

BIG BOYS GRADNJA GRUPAProizvodnja-betona, Betonara-Novska

Prošlost

GRAĐEVINSKI OBRT "BIG BOYS GRADNJA", vl. Mario Kozić, Brestača, Novska, osnovan je 2008. godine za izvođenje svih vrsta građevinskih radova. U početku smo krenuli s tri zaposlena da bi se broj zaposlenih djelatnika iz mjeseca u mjesec sve više povećavao.
Počeli smo s izvođenjem građevinskih radova malih zahvata, no ubrzano smo se počeli usavršavati u svim građevinskim radovima, kako u niskogradnji, tako i u visokogradnji.

Sadašnjost

Danas BIG BOYS GRADNJA GRUPU čine tri tvrtke specijalizirane za djelatnosti u građevinskoj industriji. Kroz poslovanje naših tvrtki, bavimo se izvođenjem svih vrsta građevinskih radova, proizvodnjom, prodajom i prijevozom pumpanih i plastičnih betona, te prodajom nekretnina.

Budućnost

Budućnost naših tvrtki predstavlja novi projekt s kojim krećemo u konačnu realizaciju. Projekt Pogona za izradu betonskih kostrukcija za montažne stambeno poslovne objekte, jedinstvenim u ovom dijelu Europe. Realizacijom navednog projekta, našim sadašnjim tvrtkama dodijeliti ćemo sasvim nove uloge.

 

Naša misija je kontinuirano unapređenje društveno odgovornog poslovanja naših tvrtki promicanjem ekonomije obujma, a stvaranjem i davanjem prilika građevinskim tvrtkama početnicima, zaslužiti ćemo svoje mjesto u društvu


Naša vizija je stvaranje centra građevinske industrije u našoj geografskoj sredini, a okupljanjem velikog broja kooperanata, stvoriti ćemo građevinski inkubator koji će djelovati na području cijele Republike Hrvatske

 

Web projekt: Centar za dizajn i promidžbu d.o.o.